BLOG

 • Uncategorized
  mart 17

  Možda niste znali :) :) :) 👇👇👇

 • zanimljivosti
  februar 21

  Osmomartovska žurka 🌹💐🌸🌼🌷🏵️

  Decenijama unazad ceo svet praznuje dan žena, koji je nastao kao dan borbe za ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravnost žena i muskaraca. Novo vreme donelo je i nova prvila. Žene više nisu samo „domaćice“ koje se isključivo bave odgajanjem dece, čuvanjem ognjista, već su u mogućnosti da biraju profesije na osnovu svojih želja i talenata.

 • Uncategorized
  februar 6

  Dan zaljubljenih uz najbolji bend :) :) :) ❤❤❤

  Dragi naši, ako ste planirali da za dan  zaljubljenih iznenadite voljenu osobu na pravom ste mestu. Corona bend i brod ,,Barum-Barum“ Vas očekuje 14.02.2018. od 22h. 🙂

 • zanimljivosti
  januar 20

  Opet plovimo sa Vama🏭🏭🏭

  Ne želimo biti lažno skromni, ali sudeci po komentarima ovo je bio najlepši doček u Obrenovcu. Još jednom podsećamo sve naše buduće maldence da na vreme pozovu i rezervišu svoj datum.

 • Uncategorized
  januar 4

  Najluđa žurka za Badnje veče :) :) :)

  Dragi naši, želimo Vam puno zdravlja, uspeha, sreće, radosti i veselja u Novoj 2018-oj godini. Novogodišnja euforija i dalje traje. Započnite Novu godinu najbolje što možete. Budite sa svojim najmilijima, uživajte u svakom trenutku, radujte se svakom novom danu.

 • zanimljivosti
  decembar 26

  Praznici nam stižu 🎄🎁🎉🎄🎇🎄

  Dragi naši pratioci priveli smo kraju još jednu divnu, radnu i uspešnu godinu. Polako sumiramo utiske, donosimo zaključke i uvodimo novine. Praznična euforija je prisutna, jelke okićene, paketići i pokloni spremni, a mi ushićeni što cemo 31. decembra svim našim obrenovčanima tačno u ponoć moći da se obratimo i pozelimo sve najlepše.

 • zanimljivosti
  decembar 8

  Čarolija u ritmu ☺🎶🎵🎼🎤

  Spremite se za najluđe zimske noći do jutra 🎸🎤🎶🎼 Neka ova zima bude puna topline i radosti, zato Vas očekujemo u velikom broju na otvaranju broda Barum-Barum-Obrenovac subota 09.12.2017. Zaista se spremite, biće pakleno 🔥🔥🔥

 • svadba
  novembar 21

  Najsladje za kraj🎂🎂🎂

  Dobro je poznato da se mladenačka torta iznosi uveče kada su već svi gosti na nogama i kada uveliko traje žurka. Da bi zaokruzili celokupan utisak menija, samog ambijenta restorana, benda koji je zadužen za odličnu atmosferu, dekoracije, venčanice i svih pratećih detalja, torta dolazi kao veliko iznenađenje za sve prisutne. Gasimo svetla….stiže ….

 • Uncategorized
  novembar 5

  NAJLUĐI DOČEK NOVE GODINE :) :) :)

  Polako, ali sigurno kreće euforija oko najluđe novogodišnje noći. Gde izaći? Sigurno o tome već razmišljate. E, pa na pravom ste mestu! 🙂 Corona bend postoji samo zbog Vas! 🙂 🙂 🙂