BLOG

 • zanimljivosti
  novembar 27

  Decembar nam stiže☃️🌲🎄🎁🎀

 • Uncategorized
  novembar 5

  Hit ponuda do kraja 2018-e godine :) :) :)

 • svadba
  oktobar 15

  Penušavo i opuštajuće 🍷🥂🍾

  Inovacijama nikad kraja. Veoma često čujemo da se pojavilo nešto novo, nevidjeno, ekskluzivno… Ugostitelji se trude da privuku pažnju i udovolje svim željama mladenaca, te se trude da svojim ponudama obuhvataju sto je više moguće. Elem, ono što zasigurno nećete pronaći ni u jednom restoranu jeste Fontana za šampanjac.

 • svadba svecanosti zanimljivosti
  septembar 27

  Nešto veoma lepo i zanimljivo možete pronaći kod nas na sajtu, saznajte 🙊🙈⬇️⬇️⬇️

  Neka vaš dan bude zaista poseban u svakom smislu te reči. Počevši od određene garderobe( bila to haljina, venčanica, svečano odelo…), make-up-a, restorana, dekorisanje sale, muzike…

 • zanimljivosti
  septembar 4

  Zbog čega pišemo BLOG-ove 📝🖥️💻✒️📙

  Šta Vam prvo padne na pamet kad čujete reč „BLOG“? Da li imate naviku i vremena da čitate nečije postove…? Mi blogove pišemo isključivo zbog Vas, trudeći se da Vam pojednostavimo razne teme, damo savete, uputimo, preporučimo a i saslušamo.

 • Uncategorized
  avgust 17

  Kako da se Vaše veselje razlikuje od drugih?🤔😊😊😊

  Kada birate bend jako je važno da znate koliko on postoji. U ovom poslu potrebno je imati iskustvo i rad sa ljudima. Mi Vam predstavljamo Corona band koji postoji više od 20 godina. Čini ga osmoro pozitivnih, nasmejanih i kulturnih ljudi i naravno tehničari Corona band-a.

 • svadba
  jul 27

  Lepota je ljubav ❤️💕💖

  Ovoga puta osvrnućemo se na divne mlade ljude Andjelu i Jagoša, koji su svima nama dočarali  osećaj romantike u svakom mogućem smislu. Sam po sebi divan ambijent hotela Šumadija u Gornjem Milanovcu, dekorisali su toplim bež, nežno rozim i zlatnim detaljima.

 • zanimljivosti
  jul 10

  Šta pomisliš kad čuješ reči Corona Band?

  Većina vas zna da Corona band postoji više od 20 godina. Za to vreme radili smo po celoj Srbiji i šire. Radili smo i sa divnim ljudima iz Crne gore, Hrvatske i BiH.

 • svadba
  jun 14

  Kako napraviti pravi izbor pri odabiru restorana🏰💒🕌🏫🏩

  Odabir restorana i muzike su ključni pored zakazivanja opštinskog i crkvenog venčanja jer se na taj način odredjuje precizno dan vašeg veselja. Prvo i osnovno pitanje koje postavljate vlasnicima restorana jeste “ Da li je restoran slobodan za dan naseg venčanja?“.