BLOG

 • zanimljivosti
  jul 10

  Dobar glas daleko se čuje :) :) :)

 • svadba
  jun 14

  Kako napraviti pravi izbor pri odabiru restorana🏰💒🕌🏫🏩

  Odabir restorana i muzike su ključni pored zakazivanja opštinskog i crkvenog venčanja jer se na taj način odredjuje precizno dan vašeg veselja. Prvo i osnovno pitanje koje postavljate vlasnicima restorana jeste “ Da li je restoran slobodan za dan naseg venčanja?“.

 • Uncategorized
  maj 31

  Koliko košta nastup Corona band-a ? :) 🎵🎵🎵

  Sigurni smo da znate šta tražite jer ste na stranici benda koji postoji više od 20 godina i iza sebe ima više od 1000 veselja. Naše dugogodišnje putovanje i postojanje su garancija da ćete dobiti ponudu koja je kreirana samo za vas i prilagođena samo Vama. 🙂

 • zanimljivosti
  maj 9

  Kuda na odmor…🌏🏝️🏖️🌞☀️

  Još uvek traje proleće ali nas prate letnje temperature i uveliko razmišljamo gde otići na odmor.Odabir destinacije zavisi isključivo od dubine Vašeg dzepa.Statistika kaže da Vam je potrebno da izdvojite skoro istu sumu novca da bi ste posetili Crnogorsko primorje ili neko lepo Grčko ostrvo.

 • zanimljivosti
  april 19

  O članovima Corona benda 😊😊😊

  Prvo želimo da Vam se zahvalimo što verno pratite sve što Corona bend objavljuje. Zaista hvala Vam od srca. Zbog Vas se trudimo da uvek budemo što bolji.

  U današnje vreme postoji mnoštvo bendova i svi su na neki način isti, sličan repertoar, sajt, cena, način oblačenja itd… U čemu se mi razlikujemo od ostalih? Zašto mislimo da bi trebalo baš nas da pozovete?

 • zanimljivosti
  april 2

  Crveno🥚..plavo🥚…zeleno..🥚🐤🐇🐰

  Pred nama je još jedan veliki Hrišćanski praznik, praznik svetlosti i života-Vaskrsenje Hristovo. Uskrs je dan večne radosti. Ako niste znali Uskrs je osnova hrišcanske godine jer se prema njemu kao prema glavnom pokretnom prazniku pomeraju dani i praznici u prvom delu godine.

 • Uncategorized
  mart 17

  Možda niste znali :) :) :) 👇👇👇

  Tražite bend koji će sva Vaša očekivanja ispuniti? Želite da sve bude u savršenom redu od sviranja, pevanja različitih žanrova muzike, dobre atmosfere i osmeha koji krasi CORONA BEND. Na pravom ste mestu 🙂

 • zanimljivosti
  februar 21

  Osmomartovska žurka 🌹💐🌸🌼🌷🏵️

  Decenijama unazad ceo svet praznuje dan žena, koji je nastao kao dan borbe za ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravnost žena i muskaraca. Novo vreme donelo je i nova prvila. Žene više nisu samo „domaćice“ koje se isključivo bave odgajanjem dece, čuvanjem ognjista, već su u mogućnosti da biraju profesije na osnovu svojih želja i talenata.

 • Uncategorized
  februar 6

  Dan zaljubljenih uz najbolji bend :) :) :) ❤❤❤

  Dragi naši, ako ste planirali da za dan  zaljubljenih iznenadite voljenu osobu na pravom ste mestu. Corona bend i brod ,,Barum-Barum“ Vas očekuje 14.02.2018. od 22h. 🙂