Corona Band
19.februar, 2020

Hajmo curice, hajmo dečaci 😊🥰😊🥂🍾🌹

Hej društvo, kako ste nam? Obzirom da nas prate prolećne temperature, verujemo da ste nam jako dobro raspoloženi, što nam je drago. Sigurno sa nestrpljenjem očekujete najavu otvorenog tipa svirke, a znate da pored Baruma na kojem nas često možete videti i čuti u zimskom periodu, najavljujemo i dan žena koji će se održati u novootvorenom restoranu na Bazenima.

29.januar, 2020

Sv. Trifun ili Sv. Valentin… Šta birate? 🤔😊❤️🍀🌹

Milion puta smo Vam rekli da ljubav pružate i pokazujete voljenoj osobi svakog dana, a ne samo određenih datuma. Sv. Triful ili ti Sv. Valentin slavi se u našem narodu kao dan vinogradara ili dan zaljubljenih. Posredno ili neposredno obeležava ga veliki broj ljudi širom sveta.

12.januar, 2020

Najluđa noć stvorena za poljupce 😊😊😊 😘😘😘

Zdravo drugari 🥰
Ispratili smo staru 2019-u i dočekali Novu 2020-u, proslavili najsrećnije hrišćanske praznike Badnji dan i Božić, pa Vam se tim povodom javljamo da poželimo svima puno zdravlja, ljubavi, sreće, blagostanja, mira i da sve neostvarene želje ispunite ove godine.

6.decembar, 2019

Uska, duga, kratka… Kako odabrati idealnu haljinu? 🤗👗👠👛💄👑👒

Ćao devojke. 🙂
Kao što znate mi smo uvek Vama na raspolaganju pa želimo ovim putem da Vam olakšamo i sam odabir haljine. Moda nam servira nove trendove, ali smo mi uvek za soluciju da je najbolje poneti ono u čemu se najlepše osećate u čemu će Vam biti udobno i komotno.

22.novembar, 2019

Svake godine isto pitanje…,, Kuda za doček? “ 🤔😊😊😊

Decembar je mesec praznika i najlepših novogodišnjih priprema, te su već i po frizerskim salonima termini popunjeni. Samo devojke koje su imale sreće da na vreme zakažu svoje ulepšavanje imaće tu čast da potpuno zasijaju u novogodišnjoj noći.

7.oktobar, 2019

Gostovanje Corona Band-a u emisiji Žikina Šarenica

Subota kao i svaka druga, rutina, ustajanje, spremanje za nastupe, putovanja. Ma znaš već kako to ide.
Devet subota u septembru rezervisano za prestižne zabave. Da, naravno, za nas je svaki nastup prestiž i svako veselje.

13.avgust, 2019

Šta za vas predstavlja dobar ili najbolji bend za svadbe?

13.jun, 2019

Kuda na letovanje?😊😊😊

Zdravo svima! 🙂 Želimo da Vam pomognemo u odabiru najlepšeg mesta za letovanje, ako još uvek niste odlučili gde bi želeli da idete, na pravom ste mestu. 🙂 

24.maj, 2019

Nezaboravno iskustvo 🎹🎸😊😊❤

Naime, 5.maja, pozvani smo da uveličamo slavlje našim divnim mladencima Nzinge de Almeide i Nebojše. Sve to skupa ne bi bilo zanimljivo da naš mladoženja nije rodom iz Dervente, a mlada iz Angole.