Corona Band
18.januar, 2022

Corona virus I svadbe 🤔🎶

Dragi naši, budući da je ovakva situacija i da nismo sigurni do kada će trajati privremene mere, mnogi naši dogovoreni datumi svadbenih veselja će biti pomereni dok  epidemiološka situacija u zemlji ne bude povoljnija.

22.decembar, 2020

Čekajući 2021.godinu… 🎄✨🌨️❄️❄️❄️

Zdravo svima, kako ste nam? Ako nas je nečemu naučila ova situacija jeste da smo počeli svakodnevno da vodimo brigu jedni o drugima, marak i pitanjem,, kako si“.

14.novembar, 2020

Kako želje postaju stvarnost… :) 🍀

Zdravo društvo, pa kako ste? 🙂 Nismo Vam se dugo javljale jer nismo imale povoda, a u nedostatku mašte došle smo na ideju da Vas uputimo u naše početke koji će Vas sigurno zanimati. 😉 

25.jun, 2020

Predstavljamo Vam nešto novo i ekskluzivno 😊😊😊🥂🍹🍸🍾

Dragi naši pratioci, budući domaćini, mladenci, slavljenici želimo da Vam predstavimo Event Centar, centar najlepših dešavanja Happiness. 😊

1.jun, 2020

Corona družina ponovo u Vašem gradu 😊🍀😊📢🎼🎵🎶🎤🎹🎸

Veliko zdravo za sve Vas 😊😊😊😊 Konačno se javljamo sa lepim vestima, opet smo u mogućnosti da se družimo sa Vama. 😊Iza nas je već jedan radni vikend,tačnije petak i subota veče, provedeno na dobro poznatom splavu Barum-Barum.

14.april, 2020

#OstaniKodKuce

Pozdrav svima, ponovo pišemo za Vas u cilju dodatnih informacija vezano za termine koji su zakazani, a nažalost pomereni za neki naredni period. Kao što znate još uvek traje pandemija virusa Covid-19 i shodno tome smo došli u situaciju da stupimo u kontakt sa budućim mladencima i na najbolji mogući način nađemo adekvatno rešenje.

19.mart, 2020

Važno saopštenje…

Dobar dan dragi naši. Pošto se do danas nismo oglašavali, dužnost nam je da se obratimo svima Vama jer je od 15.marta na snagu stupilo vanredno stanje zbog čega će naša zakazana slavlja do daljnjeg biti odložena. Neizmerno nam je žao i saosećamo se sa svim zemljama koje su pogođene pandemijom CORONA VIRUSA- COVID 19.

19.februar, 2020

Hajmo curice, hajmo dečaci 😊🥰😊🥂🍾🌹

Hej društvo, kako ste nam? Obzirom da nas prate prolećne temperature, verujemo da ste nam jako dobro raspoloženi, što nam je drago. Sigurno sa nestrpljenjem očekujete najavu otvorenog tipa svirke, a znate da pored Baruma na kojem nas često možete videti i čuti u zimskom periodu, najavljujemo i dan žena koji će se održati u novootvorenom restoranu na Bazenima.

29.januar, 2020

Sv. Trifun ili Sv. Valentin… Šta birate? 🤔😊❤️🍀🌹

Milion puta smo Vam rekli da ljubav pružate i pokazujete voljenoj osobi svakog dana, a ne samo određenih datuma. Sv. Triful ili ti Sv. Valentin slavi se u našem narodu kao dan vinogradara ili dan zaljubljenih. Posredno ili neposredno obeležava ga veliki broj ljudi širom sveta.