Corona Band - Logo

Blog

26 januara, 2019

💏❤SVETSKI DAN LJUBAVI😍💖💋

Dobar dan zaljubljeni…da vidimo koliko Vas ima??? Znamo da je cifra milionska i zato nam je neizmerno drago.❤ U ime svih Vas koji bezuslovno volite obeležavamo i ove godine 14-ti februar, dan koji obeležava i pravoslavna crkva,dan Svetog Trifuna zaštitnika vinogradara. Dakle svi koji slavite i svi vi koji obeležavate Sv. Valentina pozvani ste na veliku žurku u četvrtak 14. februara na brodu Barum Barum. Dobro poznato mesto našim obrenovčanima jer žurke traju do ranih jutarnjih sati.

Smatramo da nije potrebno ponavljati se i pozivati sve Vas da ljubav neizmerno dajete svakog dana,ljudima koji to zaslužuju, vašoj deci, roditeljima, partnerima, prijateljima, jer u tom slučaju svaki dan je vaš praznik. Isto tako smatramo da nije potrebno potrošiti veliku sumu novca na skupe poklone, već se potrudite da budete kreativni i maštoviti tako ćete lakše izmamiti nekome osmeh na lice.

Naša preporuka: rashladite bocu vina (po želji) napravite večericu i neki kolačić svojeručno,makar i neizgledao kako ste zamislili, taj neko će biti oduševljen što ste se potrudili i sve pripremili s’ljubavlju, upalite svećice i pustite neku klasičnu muziku…uživajte💖💖💖  Naravno nakon večere dragu osobu za ruku i pravac Barum gde vas čekamo već od 22:30.

A sad pogledajte jedan zanimljiv prilog📽⬇️⬇️▶️

Ljubav je u vazduhu....udišite ga punim plućima...pevajte i uživajte u životu...trudite se da ništa ne propustite...volite i budite voljeni a mi ćemo i dalje biti tu samo za vas...pozovite nas da vaše slavlje upotpunimo našim prisustvom...corona band 💋😍❤