Corona Band - Logo

Blog

22 decembra, 2020

Čekajući 2021.godinu… 🎄✨🌨️❄️❄️❄️

Zdravo svima, kako ste nam? Ako nas je nečemu naučila ova situacija jeste da smo počeli svakodnevno da vodimo brigu jedni o drugima, marak i pitanjem,, kako si“.

Verovatno ste primetili da i u Vašem gradu manjka praznične euforije, nema užurbane kupovine i velikog spremanja, masovnog okupljanja za najluđu novogodišnju noć. Predpostavljamo da ste i Vi kao i mi bili ubeđeni da će cela ova situacija trajati mnogo kraće, ali šta je tu je. 

Znamo da je cela ova godina bila teška u svakom smislu pa je uticala i na praznično raspoloženje. Svako uživa da radi ono što voli, a mi volimo naš posao. Smatramo da smo mnogo izgubili time što smo bili uskraćeni da uveseljavamo i sebe i druge. Zato se očajnički nadamo da će se ova pošast što pre završiti, da ćemo je ostaviti u ovoj godini i da ćemo u Novu ući sa što više optimizma i entuzijazma

Svima nam je zdravlje na prvom mestu, nikoga ne bi smo ugrozili zbog naše velike želje za radom, ali shodno padu broja obolelih i mogućem popuštanju epidemioloških mera može doći i do organizacije dočeka Nove 2021.godine.

Ako u međuvremenu dođe do toga, mi ćemo Vas blagovremeno obavestiti na našoj zvaničnoj facebook stranici Corona band ili na instagram profilu. A možete pratiti naš sajt www.coronaband.rs

Svim srcem navijamo za druženje u novogodišnjoj noći, da uz pesmu i najlepše želje dočekamo novu, bolju, lepšu i uspešniju ZDRAVU godinu, a staru ispratimo i što pre zaboravimo.

Evo da se podsetimo kako je to izgledalo pre samo godinu, dve dana kada se živelo normalno… ⬇️⬇️⬇️

Trudite se da budete optimistični kao prognoze doktora Nestorovića 🤗😊😀🍀🥂❤️❤️❤️🎄🎄🎄❄️❄️❄️❄️