Corona Band - Logo

Blog

7 oktobra, 2019

Gostovanje Corona Band-a u emisiji Žikina Šarenica

Subota kao i svaka druga, rutina, ustajanje, spremanje za nastupe, putovanja. Ma znaš već kako to ide.
Devet subota u septembru rezervisano za prestižne zabave. Da, naravno, za nas je svaki nastup prestiž i svako veselje.

Da te pitam nešto?
Žikina Šarenica.

To i nije neko teško pitanje, znam da znaš, ali da si znao da je Žika sa svojom posebnom i odabranom ekipom 14.09.2019. gostovao u Obrenovcu. Dobro, sad već razmišljaš, kakve veze ima sve ovo što čitam umesto da gledam televiziju ili sedim u kafiću, ili možda uživam na plaži. Zar nisam na muzičkom blogu.

Da te pitam opet nešto? Corona Band?

Naravno, najbolji bend za veselja u Srbiji je iz Obrenovca, i ako se nadovežeš na čudne i nejasne rečenice tokom čitanja ovog teksta shvatićeš i zapamtićeš taj naziv. Da, gostovali su u najpopularnijoj emisiji u zemlji. Dobro, kakve veze ima Corona Band sa tim. Pa, najbolji sa najboljima.

Znam da ti već sada treba infuzija jer razmišljaš šta si čitao do sada i kakve su ovo nejasne rečenice i čemu traženje kurira za slova kako bi nam u komentaru napisao nešto.

Premijerno u već toliko puta pomenutoj emisiji, Corona Band sa pesmom „Infuzija“. Klikni na video koji vidiš ispod ove rečenice. Nemoj da nisi kliknuo. Već smo rekli, svima treba infuzija. Ne bilo kakva infuzija, već Infuzija.

22 godine postojanja. 10 zemalja, preko 2000 veselja. Corona Band.

Kada je pre nekoliko godina, već 22, uh, ima dosta, došlo do ideje o formiranju Corona Band-a, tokom karijere pojavili  su se u bezbroj emisija, onih sa, ima slike nema tona, kako se već to zove, radio rekla bih, ili na onom čudu sa katodom, ili sada ledom, ne znam ni sama, da, televizorom, ali do sada se nismo pojavili sa više ponosa nego u kultnoj emisiji kod kultnog voditelja.

Kako bismo nastavili ovaj tekst u nešto ozbiljnijem tonu, treba reći da smo jako zahvalni celoj ekipi Žikine Šarenice što su nas ugostili i dali nam priliku da vas obradujemo našim hitom. Naravno da mislimo da je hit. Zar nije?

Nećemo vas više mučiti čitanjem tekstova, jednostavno, toliko pozitivnih stvari je oko nas posle emitovanja emisije, da smo ovim putem želeli da se zahvalimo svim našim prijateljima, ljudima koji nas prate i podržavaju.

Pre nego što odeš ili zatvoriš stranicu, pogledaj celu emisiju na youtube kanalu Pink televizije i pogledaj par sličica koje smo izdvojili od naših divnih pratilaca.

Koga zanima, Corona Band je uvek otvoren za saradnju na svim nivoima, i ukoliko si možda upravo sada inspirisan da zaprosiš devojku ili usrećiš svoje najdraže, to možeš videti na stranici divnih i slobonih termina. Ili, posle ove rečenice razmišljaš u pravcu. Neverovatno, zaista mi posle čitanja ovog tekst treba jedna dobra Infuzija. Znaš gde ćeš je naći. Par rečenica iznad tebe.

Kompletnu emisiju možete pogledati na Youtube kanalu Pink televizije

Vaše Lidija i Nataša