Corona Band
zanimljivosti

Hajmo curice, hajmo dečaci 😊🥰😊🥂🍾🌹

februar 19, 2020

Hej društvo, kako ste nam? Obzirom da nas prate prolećne temperature, verujemo da ste jako dobro raspoloženi, što nam je drago. Sigurno sa nestrpljenjem očekujete najavu otvorenog tipa svirke, a znate da pored Baruma na kojem nas često možete videti i čuti u zimskom periodu, najavljujemo i dan žena koji će se održati u novootvorenom restoranu na Bazenima

Međunarodni dan žena ili 8.Mart posvećen je ženama i slavi se svake godine na isti dan. Da li ste znali da je ovaj dan postao u želji da žene dobiju ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravnost sa suprotnim polom. U nadi da saznamo nešto novo i više o ovom danu došli smo do važnog istorijskog događaja kada je izbio požar u jednoj fabrici tekstila u Njujorku gde je život izgubilo preko stotinu žena čime su zaslužile svoj praznik

Da li ste se nekad zapitali koliko svojoj partnerki posvećujete dnevno pažnje? 🤔 Mnogi muškarci su u ubeđenju da je biti domaćica i majka jedna laka životna uloga. Vi ste radili na poslu 8 sati, došli kući umorni, iscrpljeni i nervozni, čekajući toplo kuvano jelo, čist veš i stvari koje ćete nakon opuštanja u tuš kabini obući. Ne mareći što je ona ustala kad i vi, odvela dete u vrtić ili školu, vratila se sa punim kesama namirnica, obavila sve kućne svakodnevne poslove, stigla da skuva i sve spremi da bi trčeći otišla po dete, izvela ga na igralište kako bi pametno iskoristili vreme koje neće provesti uz televizor ili mobilni telefon. A da ne pominjemo koliko puta dnevno skupi igračke, opere sudove, raskloni sto, drži detetu pažnju i vaspita ga. Njen radni dan se završava oko 23h, dok isprati goste, okupa dete i uspava ga. Tek tada ima vremena da se posveti sebi i malo se opusti. Da li i dalje mislite da je biti žena lako? Da li je Vaša plata merodavna i da li Vam daje više na značaju jer njoj niko ne plaća za sve što učini s’ ljubavlju za svoju porodicu svakog dana iznova. E sad’ stavite prst na čelo i preispitajte se koliko vremena provedete pružajući ljubav nežnijem polu.

Mi Vas svakako pozivamo da joj ulepšate veče uz Corona band na već pomenutoj lokaciji sa početkom od 20h. Karte su u prodaji, možete ih rezervisati pozivom na broj 063/69-61-22 i 063/33-19-94. Neograničene konzumacije hrane i domaćeg pića za dame iznosi 2000, a za gospodu 2500rsd. 

Žena je jedino stvorenje koje može da plače ili se smeje zbog istog razloga, a često i u isto vreme. Žena stoji kao kapija na izlazu i ulazu ovog sveta.