Corona Band - Logo

Blog

19 februara, 2020

Hajmo curice, hajmo dečaci 😊🥰😊🥂🍾🌹

Hej društvo, kako ste nam? Obzirom da nas prate prolećne temperature, verujemo da ste jako dobro raspoloženi, što nam je drago. Sigurno sa nestrpljenjem očekujete najavu otvorenog tipa svirke, a znate da pored Baruma na kojem nas često možete videti i čuti u zimskom periodu, najavljujemo i dan žena koji će se održati u novootvorenom restoranu na Bazenima

Međunarodni dan žena ili 8.Mart posvećen je ženama i slavi se svake godine na isti dan. Da li ste znali da je ovaj dan postao u želji da žene dobiju ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravnost sa suprotnim polom. U nadi da saznamo nešto novo i više o ovom danu došli smo do važnog istorijskog događaja kada je izbio požar u jednoj fabrici tekstila u Njujorku gde je život izgubilo preko stotinu žena čime su zaslužile svoj praznik

Da li ste se nekad zapitali koliko svojoj partnerki posvećujete dnevno pažnje? 🤔 Mnogi muškarci su u ubeđenju da je biti domaćica i majka jedna laka životna uloga. Vi ste radili na poslu 8 sati, došli kući umorni, iscrpljeni i nervozni, čekajući toplo kuvano jelo, čist veš i stvari koje ćete nakon opuštanja u tuš kabini obući. Ne mareći što je ona ustala kad i vi, odvela dete u vrtić ili školu, vratila se sa punim kesama namirnica, obavila sve kućne svakodnevne poslove, stigla da skuva i sve spremi da bi trčeći otišla po dete, izvela ga na igralište kako bi pametno iskoristili vreme koje neće provesti uz televizor ili mobilni telefon. A da ne pominjemo koliko puta dnevno skupi igračke, opere sudove, raskloni sto, drži detetu pažnju i vaspita ga. Njen radni dan se završava oko 23h, dok isprati goste, okupa dete i uspava ga. Tek tada ima vremena da se posveti sebi i malo se opusti. Da li i dalje mislite da je biti žena lako? Da li je Vaša plata merodavna i da li Vam daje više na značaju jer njoj niko ne plaća za sve što učini s’ ljubavlju za svoju porodicu svakog dana iznova. E sad’ stavite prst na čelo i preispitajte se koliko vremena provedete pružajući ljubav nežnijem polu.

Mi Vas svakako pozivamo da joj ulepšate veče uz Corona band na već pomenutoj lokaciji sa početkom od 20h. Karte su u prodaji, možete ih rezervisati pozivom na broj 063/69-61-22 i 063/33-19-94. Neograničene konzumacije hrane i domaćeg pića za dame iznosi 2000, a za gospodu 2500rsd. 

Žena je jedino stvorenje koje može da plače ili se smeje zbog istog razloga, a često i u isto vreme. Žena stoji kao kapija na izlazu i ulazu ovog sveta.