Corona Band - Logo

Blog

12 aprila, 2019

Još iznenadjenja☺🎶💡🔝😊

Dobro je poznato da sve ima svoj rok trajanja, tako je došlo vreme da rasveta koja je dugi niz godina u našem vlasništvu dobije adekvatnu zamenu.Znate da važimo za bend koji mnogo ulaže u sve ono što je neophodno da bi na svakom mestu i u svakom trenutku zasijali u punom sjaju.Pored reklamiranja, snimanja, garderobe, sajta,DJ opreme i ostalih tehničkih stvari ove godine smo odlučili da Vam još više dočaramo vizuelni efekat novom rasvetom koja je na svetskom nivou.

Odgovorno tvrdimo da će te našim angažovanjem dobiti sve ono što se traži od jednog benda.Pozovite nas i na vreme ugrabite vaš termin, pitajte za nas čućete samo pozitivne komentare.Evo jedne proste matematičke računice.Ako spojite: (najveće hitove + najbolju interpretaciju) × DJ + najsavremeniji svetlosni efekti =CORONA BEND nezaboravna žurka.

Kad se saberete i oduzmete dobijate sve neophodno u jednom paketu, tako da cete uštedeti jer ne morate unajmiti posebno DJ-a. Elem, opet ostavljamo vama da sami donesete zaključak i podsećamo da je do premijere naše nove pesme ostalo još samo 2-3 dana. Dok upakujemo iznenadjenje poslušajte još jedan mix pesama😍👌👍🎶🎸🎧🎹🎙🔝🔝🔝

Uskoro je Vaskrs, dan koji provodimo sa porodicom i priateljima. Uživajte i provedite ga u miru i blagostanju. Mi cemo se truditi da budemo sve bolji jer vi to zaslužujete. 😙😍😎😆😉 Vaš Corona bend.