Corona Band - Logo

Blog

14 juna, 2018

Kako napraviti pravi izbor pri odabiru restorana🏰💒🕌🏫🏩

Odabir restorana i muzike su ključni pored zakazivanja opštinskog i crkvenog venčanja jer se na taj način odredjuje precizno dan vašeg veselja. Prvo i osnovno pitanje koje postavljate vlasnicima restorana jeste “ Da li je restoran slobodan za dan naseg venčanja?“. Zatim slede pitanja poput “ koliki je kapacitet mesta, da li je sve u vašoj režiji, da li postoji prostorija za mladence, od koliko časova mozemo ući u restoran, da li postoji ograničenje, da li je neophodno platiti pun iznos pre ili može nakon svadbe….Na ova i mnoga druga pitanja strucna lica zaduzena za pregovor dace vam odgovore.

Veliki je izbor sala sa manjim ili većim kapacitetom, cene se razlikuju od mesta do mesta, od grada do grada..  U suštini svako će naći ono sto mu odgovara u zavisnosti od dubine dzepa. Verovatno mnogi nisu upićeni  da u periodu posta, van sezone ili radnim danom veliki broj restorana daje popuste ,tako da cete na taj način uložiti manje novca.

Putovali smo kroz celu Srbiju, stigli u Bosnu, Hrvatsku, Crnu Goru…..radili u mnogim restoranima, uživali u njihovim ambijentima, vrhunskoj usluzi, divnoj hrani…. Zasigurno nemožemo obuhvatiti i nabrojati sve objekte, ali ćemo se potruditi da Vam pomognemo u odabiru.

Ako ste u Beogradu ili okolini toplo vam preporučujemo lanac restorana „ASLazić, Grand Nera, Nera Palace, Event club Mia, Sala za svadbe Andjelina, Sonata, Djurdjevdan, Hotel Majdan, Inter HOlYWOOD, Dvor Aleksandar, Restoran Kengur Altina, Restoran AleksandanUmkaZlatnik Hall, Atlantis, restoran Narcis, restoran BazeniObrenovac, Svetionik, Rubin-Obrenovac, Bakarni lonacBrčko, sala Grand ALazarevac, restoran RaševićValjevo, sala LagatorLoznica.. . Nemoguće je navesti sva mesta, al se nadamo da smo Vam bar malo pomogli.

I dalje pratite nas sajt www.coronaband.rs uvek imamo iznenadjenja za naše verne pratioce...odaberite restoran pa zakazite i muziku ...pozovite nas CORONA BAND 🍀😍😘🤩🤗