Corona Band - Logo

Blog

24 januara, 2024

Najbolji bend za svadbe: Zašto je Corona band prvi izbor mladenaca? 🤗

Kao sto i u naslovu piše ,, Najbolji bend za svadbe: Zašto je Corona band prvi izbor mladenaca? “ Sama činjenica da Corona band postoji više od 25 godina govori o tome koliko je bend profesionalan u svom poslu, koliko truda, rada i energije daje u svemu tome i naravno dok postoji biće uvek prvi izbor mladenaca.

Za nas su čuli mnogi ljudi. Imali smo čast i priliku da obiđemo za sve ove godine mnogo gradova u Srbiji, takođe obilazili smo i druge države poput Bosne i Hercegovine, Hrvatske,  Nemačke, Crne Gore, Austrije itd.
Gde god smo se pojavili ljudi su bili oduševljeni našim izgledom, scenom i naravno kvalitetom zvuka i načinu predstavljanja muzike raznih žanrova. 🎶

Svako ko nas je angažovao za svoje slavlje, a i gosti, uverili su se u to da Corona band pravi nezaboravnu atmosferu koja će se pamtiti zauvek. 🤗 Možemo slobodno reći da naša muzika doprinosi uspehu i sreći mladenaca i njihovih gostiju. 🤗 U nastavku sledi video sa našeg svadbenog nastupa gde možete pogledati, čuti i uživati u  performansu Corona bend-a.

Dostupni smo za sva vaša pitanja na broj 📞📞📞 064/51-53-506 📞📞📞🎶🥂🍀❤️🎶