Corona Band - Logo

Blog

19 aprila, 2018

O članovima Corona benda 😊😊😊

Prvo želimo da Vam se zahvalimo što verno pratite sve što Corona bend objavljuje. Zaista hvala Vam od srca. Zbog Vas se trudimo da uvek budemo što bolji.

U današnje vreme postoji mnoštvo bendova i svi su na neki način isti, sličan repertoar, sajt, cena, način oblačenja itd… U čemu se mi razlikujemo od ostalih? Zašto mislimo da bi trebalo baš nas da pozovete?

Nećemo puno pisati o nama, kako smo najbolji bend za svadbe, kako smo najbolji muzičari na svetu, ali budite sigurni da ćemo sve učiniti da shvatite da mi sviramo zbog Vas i Vaših gostiju. Postojimo više od 20 godina. Naš bend čini 8 članova, veselih, zabavnih i kulturnih ljudi. Nosimo sa sobom veliko iskustvo svirki i nastupa, svadbi, punoletstava, ali i privatnih zabava. Treba reći da smo sarađivali sa najvećim imenima domaće muzičke scene. Obrenovac je ponosan na nas. U nastavku uživajte u čitanju o članovima Corona benda i na kraju poslušajte video zapis i sami procenite da li smo mi pravi izbor za Vaše veselje 🙂

Inicijator dobrog raspoloženja. Pokretačka energija benda, slušalaca i gledalaca. Zadivljujuće vedar duh. Zaljubljenik u muziku. Nastupi su nedovoljni u odnosu na njegovu potrebu za pevanjem. Izuzetno pozitivan, pristupačan. Miljenik publike, univerzalni vokal.

Osmeh i vedrina CORONA BENDA. U njoj su sabrani mladost, odgovornost, profesionalnost. Zavidne glasovne mogućnosti, bogatstvo i šarenolikost repertoara. Umešnost verne interpretacije pesama raznih žanrova.

Pred njom niko ne ostaje ravnodušan. Poseduje izuzetne glasovne sposobnosti. Finalista mnogih velikih muzičkih takmičenja. Odlična pevačica svih muzičkih žanrova (narodna, nova i stara, zabavna, strana, zabavna domaća, strana, starogradska…)…

Kormilar našeg broda. Krase ga perfekcionizam, ažurnost, upornost, istrajnost i pre svega poštenje. Fantom klavijaturista, prateći vokal a ponekad i solo vokal. Zadužen za ozvučenje i ton. Organizacioni poslovi su mu specijalnost.

Upotpunjuje svu šarenolikost i raznostranost Corone benda. Tehnika je njegova specijalnost, bilo da se odnosi na sviranje ili nauku. Davno svršeni student Mašinskog fakulteta u Beogradu, sada uspešni vodeći inženjer u Termoelektrani Nikola Tesla u Obrenovcu, svoju darovitost za osmišljavanje i improvizaciju u potpunosti ispoljava i u muzici.

Objedinjen sportski i muzički talenat. Završio DIF u Beogradu. Predaje fizičku kulturu u školi J. Uspešno ovladavanje svim sportskim disciplinama preslikao je u muzičke žanrove. Čvrst ritam i precizan solo odlikuju njegovo muziciranje a neizbežna gestikulacija i pokreti održavaju lični užitak u onome što interpretira.

Muzičar koji je talenat overio završivši Muzičku Akademiju u Beogradu. Veoma hvaljen, poštovan i cenjen profesor muzike sa titulom najboljeg profesora u školi u kojoj predaje, po oceni kolega i učenika. Nosilac druge nagrade na republičkom takmičenju školskih orkestara 2010.god. U bendu važi za izuzetnog predavača, psihologa i muzičara, uvek raspoloženog za simpatične doskočice i umesne smicalice.

Na svetskoj sceni DAVE WECKL a na srpskoj IVAN RANKOVIĆ. Ako se definiše hijerarhijska lestvica, na osnovu inteziteta ljubavi prema svom instrumentu, onda je DAVE WECKL podređeni pratilac ovom mladom momku. Bubanj je član njegove porodice i tako se odnosi prema njemu. Bolji poznavaoci i konzumenti ovog instrumenta ne kriju oduševljenost vizuelnim prizorom YAMAHE RECORDING CUSTOM 9000 kao i prezentovanom svirkom.

Nadamo se da ste uživali :) Pozovite 064/51-53-506 ☎️☎️☎️📞📞📞🎵🎶🎼🎵🎶🎸🎤🎹🥁🎵 Popust za mesec maj na sve slobodne termine, naravno termine možete videti na našem sajtu https://www.coronaband.rs/aktuelni-termini/termini-corona-band-2018/ 📞📞📞