Corona Band - Logo

Blog

13 avgusta, 2019

Šta za vas predstavlja dobar ili najbolji bend za svadbe?

Ne znam za vas, ali  ja sam danima pisala razmišljala šta je bilo juče, ali i danas. Sve je krenulo 2009. Da, već toliko ima. 20 godina kako se krećemo putevima Srbije, Bosne, Makednije, ma znate već, ono što zovu EX-yu zemlje, ili šta je već sada naziv za to. Naravno, nećemo sve govoriti sve naše lokacije, ali hajde, treba reći da smo nekog vikenda bili i u Austriji. Sećam se početaka benda, imena,upoznavanja sa članovima. Sve je u tako bliskoj prošlosti, ali pređimo na suštinu.

 

Dok pišem ovo misli mi kreću malo dalje od Obrenovca, opet Srbija, opet naši poznati putevi, ali i nepozanica gostiju. Da , onih koje treba zabaviti. Ah, ne zamerite, ipak nije bilo tako Daleko, Beograd, Restoran Lazic, jos jedan Marko, ali ovog puta i jedna prelepa Bobana.

Možda je bilo sve tako nekako brzo. Setimo se leta,  divni letnji septembar u sali nedaleko od Vršca, sala čudnog imena, Helvecija čini mi se.  Nadam se da mi Vrščani neće zameriti. Jedno simpatično veselje lepih i veselih mladenaca. Srodna imena Aleksandra i Aleksandar, srodne duše, bez posebnih ideja želja i zamisli, samo su želeli najbolju zabavu od nas.  U magnovenju vidim njihova zadovoljna i srećna lica. Uspeli smo. Možda previše pišemo, ali i teško da možemo tako fino dočarati, ali otkrićemo vam. Možete ući zaviriti u njihov svet pun melodija poput njihovog. Pitate se u čemu? 

 

Nismo se ni osvrnuli, a već smo u kojoj, već je 2019, zar ne? Čitate naša slova i pitate se zašto je sve tako čudno, u reklo bi se neskladu, nepovezano, skraćeno. Setite se naslova i prvih redova kada ste krenuli u čitanje ovog članka. Vreme ide tako brzo, tako neupitno i neumoljivo, sve odluke se donose tako brzo i tako jednostavno.

Razmisli, da li i ti želiš da tvoj dan, tvoj poseban dan bude inspiracija za nekog da napiše članak o tebi i tvojoj zabavi. Corona Band je mnogo više od igre reči, lepih vokala i vrsnih muzičara. To je sve različitih ljudi, duša i svetova koji se dopunjuju i traže način da stvore imaganiju nekog novog sveta, neke nove zabave.

Uf, neću više da se hvalim, dobro, samo još jednom. Samo još jedna slika 🙂 Da li mislite da Google nekad greši?

 

 

 

Zašto sve ovo pišemo i otkrivamo ti?

Brinuo sam da nećeš pitati, zaista jesam 🙂

Zato što sam prekjuče, u subotu učestvovala u 2000 – om veselju Corona Band-a! Ne, nisam samo učestvovala, osećala sam se ispunjeno.

Mi znamo da pišemo bajke, verujte, možda ne pišemo toliko lepo,možda jurimo kurire da nam pomognu u traženju slova usled ovog pisanija, ali naše note, naši osmesi i vaša radost, pretvaramo u stvarnost. 

Hajde da zastanemo, ne bolje je da završimo. Neka ostane nešto i naša tajna. Hajde, brzo, telefon, tablet, ili laptop. Kako li se zovu svi ovi novi uredjaji. Ili možda google da upišete Corona Band. 

Nestaju nam reči, toplo je danas, kažu ima 40 stepeni, sunce greje, sve se topi, ali ljudi, ne zaboravite, na našem podijumu je i leti i zimi , rekli bismo još toplije. Neka vaš dan bude najlepši dan. 

Ljudi, budite razumni, Corona Band, najbolji bend. 

Za dogovor možete kontaktirati Vladu na +381 64 51 53 506, to je onaj osnovni uređaj, telefon ga zovu.

Gledamo se, čujemo se i pišemo. Do nekog sledećeg, hladnijeg dana.

Vole vas Lidija i Nataša, i pišu za vas.