Corona Band - Logo

Blog

19 marta, 2020

Važno saopštenje…

Dobar dan dragi naši. Pošto se do danas nismo oglašavali, dužnost nam je da se obratimo svima Vama jer je od 15.marta na snagu stupilo vanredno stanje, zbog čega će naša zakazana slavlja do daljnjeg biti odložena. Neizmerno nam je žao i saosećamo se sa svim zemljama u okruženju, a i šire, koje su pogođene pandemijom CORONA VIRUSA – COVID 19.

Šaljemo veliku podršku celom svetu koji je ugrožen i apelujemo na građanstvo da se pridržavaju propisa u vanrednim uslovima, što znači – OSTANITE KOD KUĆE. Savetujemo Vam da vodite računa o ličnoj higijeni ( što češće pranje ruku ) provetravajte prostorije i ne izlazite bez preke potrebe. Da bi se smanjilo širenje pandemije i međusobno okupljanje uveden je policijski čas koji stupa na snagu svako veče od 20 do 5h. 

Isto tako svi koji nas prate i angažuju znaju da Corona band postoji više od 22 godine što je dokaz naš sajt i video zapisi. Ime našeg benda je nastalo na osnovu nekog drugog značenja. Reč CORONA jeste znak za slobodno produženje trajanja note ili pauze. Imamo potrebu da Vam ovo predočimo kako ne bi došlo do zabune i glasina da smo trenutno stanje i slučajnost istog imena iskoristili u vidu reklamiranja. 

 

Molimo se i verujemo da će ovo brzo proći i da ćemo za koju nedelju sve ispratiti u istoriju i probuditi se iz ružnog sna. Saučešće svim porodicama preminulih koji nisu uspeli da se izbore sa ovom bitkom do kraja. R.I.P. za preminule u Kini, Italiji, Španiji i svim drugim zemljama Evrope i sveta. Držite se i čuvajte dok ova pošast ne prođe i vidimo se nekom boljom prilikom, nadamo se što pre. 

Vaš Corona tim i Vaše blogerke Nataša i Lidija. 

Žao nam je što naše ime benda je ime virusa koji je zarazio čitavu planetu.