Kontakt
Corona Band Logo

Ko predstavlja Corona Band iz Obrenovca?

Hvala vam što ste posetili ovu stranicu. Znamo i da se pitate ko predstavlja Corona Band. Uvek ste se pitali kako da izaberete najbolji bend za svadbu, punoletstvo ili veselje koje želite da organizujete. Šta su odlučujući faktori koji mogu da vam pomognu prilikom odabira?

Postoji jako puno bendova za svadbu, i zaista nije jednostavno izabrati pravi, jer negde, svi su isti, imaju sličan repertoar, sajt, cenu, način oblačenja.  U čemu se mi razlikujemo od ostalih? Zašto mislimo da bi trebalo baš nas da pozovete?

Nećemo puno pisati o nama, kako smo najbolji bend za svadbe, kako smo najbolji muzičari na svetu, ali budite sigurni da ćemo sve učiniti da shvatite da mi sviramo zbog vas i vaših gostiju. Postojimo 26 godina. Naš bend čini 7 članova, veselih, zabavnih i kulturnih ljudi. Nosimo sa sobom veliko iskustvo svirki i nastupa, svadbi, punoletstava, ali i privatnih zabava. Treba reći da smo sarađivali sa najvećim imenima domaće muzičke scene. Obrenovac je ponosan na nas.

Možete nas naći putem naše Facebook stranice Corona Band Fan Page koja broji blizu 10 000 fanova. Složićete se, velika armija je iza nas i ponosni smo na to.

Poštujući želje naših saradnika i obožavalaca rešili smo da vam otkrijemo više o svima nama. Trudićemo se da vam pružamo najbolje informacije o našem radu, nastupima, novostima, planovima… Imaćete priliku da preko fotografija, muzičkih snimaka i video klipova vidite i čujete ono što možda niste znali o nama. Pridružite nam se.

Nadamo se da će vam biti zanimljivo dok budete slušali neke od naših snimaka uživo putem zvaničnog  youtube kanala Corona band-a , a u isto vreme listali galeriju fotografija sa naših nastupa od najranijih radova, pa sve do danas.

Bend broji sedam članova: tri vokala, tri klavijaturiste,  gitaristu i bubnjara.

Naš bend odlikuje atraktivna, energična i živahna svirka, sa interesantnim scenskim nastupom i kvalitetnim zvukom, različitih muzičkih pravaca.

  • Venčanja
  • Proslave firmi
  • Ispraćaji
  • Klupske svirke
  • Mature
  • Rođendanske žurke

S obzirom na to da naša  popularnost vrtoglavo napreduje verujemo da želite da saznate više o svim članovima benda.

* Ukoliko na Vašem veselju želite da imate i nešto starih tonova, tradicionalne muzike ili zvuka, mi možemo proširiti naš tim sa violinistom punim iskustva i ljubavi prema muzici.

Lidija Popović - Corona Band - bend za svadbe i sve druge vrste veselja

Lidija Popović

Osmeh i vedrina CORONA BENDA. U njoj su sabrani mladost, odgovornost, profesionalnost. Zavidne glasovne mogućnosti, bogatstvo i šarenolikost repertoara. Umešnost verne interpretacije pesama raznih žanrova.

Srđan Kerkez - Corona Band - bend za svadbe i sve druge vrste veselja

Srđan Kerkez

To je šmeker svetskog glasa, kad zapeva, za njim šizi cela masa. Pun energije i poleta kada je na sceni, publika to veoma ceni. Od malena pa do danas ga krasi ljubav prema pevanju. Kao učesnik Zvezda Granda i finalista Pinkovih zvezda svoj glas i sposobnosti je sa uspehom predstavio širokom auditorijumu. Momak koji gostima ne ume da kaže, „ne znam tu pesmu“.

Vlada Lukić

Kormilar našeg broda. Krase ga perfekcionizam, ažurnost, upornost, istrajnost i pre svega poštenje. Fantom klavijaturista, prateći vokal a ponekad i solo vokal. Zadužen za ozvučenje i ton. Organizacioni poslovi su mu specijalnost.

Nenad Simonović

Objedinjen sportski i muzički talenat. Završio DIF u Beogradu. Predaje fizičku kulturu u školi J. Uspešno ovladavanje svim sportskim disciplinama preslikao je u muzičke žanrove. Čvrst ritam i precizan solo odlikuju njegovo muziciranje a neizbežna gestikulacija i pokreti održavaju lični užitak u onome što interpretira.

Velja Belić

Muzičar koji je talenat overio završivši Muzičku Akademiju u Beogradu. Veoma hvaljen, poštovan i cenjen profesor muzike sa titulom najboljeg profesora u školi u kojoj predaje, po oceni kolega i učenika. Nosilac druge nagrade na republičkom takmičenju školskih orkestara 2010.god. U bendu važi za izuzetnog predavača, psihologa i muzičara, uvek raspoloženog za simpatične doskočice i umesne smicalice.

Ivan Ranković

Na svetskoj sceni DAVE WECKL a na srpskoj IVAN RANKOVIĆ. Ako se definiše hijerarhijska lestvica, na osnovu inteziteta ljubavi prema svom instrumentu, onda je DAVE WECKL podređeni pratilac ovom mladom momku. Bubanj je član njegove porodice i tako se odnosi prema njemu. Bolji poznavaoci i konzumenti ovog instrumenta ne kriju oduševljenost vizuelnim prizorom YAMAHE RECORDING CUSTOM 9000 kao i prezentovanom svirkom.

Vlada Reljanović - Corona Band - bend za svadbe i sve druge vrste veselja

Vlada Reljanović

Naš maestro na harmonici, sa srcem i pogledom dečaka, a malo je reći, tatom i ubicom svog instrumenta. Od detinjstva je to drugarstvo pravo, dirkama i basovima nikada neće reći ćao-zdravo. Učesnik mnogih takmičenja i festivala sa osvojenim prestižnim nagradama, svoje znanje i umeće prenosi i na decu kao vrhunski majstor svog zanata.