Ko predstavlja Corona Band iz Obrenovca?

Hvala vam što ste posetili ovu stranicu. Znamo i da se pitate ko predstavlja Corona Band. Uvek ste se pitali kako da izaberete najbolji bend za svadbu, punoletstvo ili veselje koje želite da organizujete. Šta su odlučujući faktori koji mogu da vam pomognu prilikom odabira?

Postoji jako puno bendova za svadbu, i zaista nije jednostavno izabrati pravi, jer negde, svi su isti, imaju sličan repertoar, sajt, cenu, način oblačenja.  U čemu se mi razlikujemo od ostalih? Zašto mislimo da bi trebalo baš nas da pozovete?

Nećemo puno pisati o nama, kako smo najbolji bend za svadbe, kako smo najbolji muzičari na svetu, ali budite sigurni da ćemo sve učiniti da shvatite da mi sviramo zbog vas i vaših gostiju. Postojimo 21 godinu. Naš bend čini 8 članova, veselih, zabavnih i kulturnih ljudi. Nosimo sa sobom veliko iskustvo svirki i nastupa, svadbi, punoletstava, ali i privatnih zabava. Treba reći da smo sarađivali sa najvećim imenima domaće muzičke scene. Obrenovac je ponosan na nas.

Možete nas naći putem naše Facebook stranice Corona Band Fan Page koja broji blizu 10 000 fanova. Složićete se, velika armija je iza nas i ponosni smo na to.

Poštujući želje naših saradnika i obožavalaca rešili smo da vam otkrijemo više o svima nama. Trudićemo se da vam pružamo najbolje informacije o našem radu, nastupima, novostima, planovima… Imaćete priliku da preko fotografija, muzičkih snimaka i video klipova vidite i čujete ono što možda niste znali o nama. Pridružite nam se.

Nadamo se da će vam biti zanimljivo dok budete slušali neke od naših snimaka uživo putem zvaničnog  youtube kanala Corona band-a , a u isto vreme listali galeriju fotografija sa naših nastupa od najranijih radova, pa sve do danas.

Bend broji osam članova: tri vokala, tri klavijaturiste,  gitaristu i bubnjara.

Naš bend odlikuje atraktivna, energična i živahna svirka, sa interesantnim scenskim nastupom i kvalitetnim zvukom, različitih muzičkih pravaca.

 • Venčanja
 • Proslave firmi
 • Ispraćaji
 • Klupske svirke
 • Mature
 • Rođendanske žurke

S obzirom na to da naša  popularnost vrtoglavo napreduje verujemo da želite da saznate više o svim članovima benda.

 • Miloš Jovičić

  Inicijator dobrog raspoloženja. Pokretačka energija benda, slušalaca i gledalaca. Zadivljujuće vedar duh. Zaljubljenik u muziku. Nastupi su nedovoljni u odnosu na njegovu potrebu za pevanjem. Izuzetno pozitivan, pristupačan. Miljenik publike, univerzalni vokal.

 • Lidija Popović - Corona Band - bend za svadbe i sve druge vrste veselja

  Lidija Popović

  Osmeh i vedrina CORONA BENDA. U njoj su sabrani mladost, odgovornost, profesionalnost. Zavidne glasovne mogućnosti, bogatstvo i šarenolikost repertoara. Umešnost verne interpretacije pesama raznih žanrova.

 • Nataša Radojević

  Pred njom niko ne ostaje ravnodušan. Poseduje izuzetne glasovne sposobnosti. Finalista mnogih velikih muzičkih takmičenja. Odlična pevačica svih muzičkih žanrova (narodna, nova i stara, zabavna, strana, zabavna domaća, strana, starogradska…)…

 • Vlada Lukić

  Kormilar našeg broda. Krase ga perfekcionizam, ažurnost, upornost, istrajnost i pre svega poštenje. Fantom klavijaturista, prateći vokal a ponekad i solo vokal. Zadužen za ozvučenje i ton. Organizacioni poslovi su mu specijalnost.

 • Zvonko Petrović

  Upotpunjuje svu šarenolikost i raznostranost Corone benda. Tehnika je njegova specijalnost, bilo da se odnosi na sviranje ili nauku. Davno svršeni student Mašinskog fakulteta u Beogradu, sada uspešni vodeći inženjer u Termoelektrani Nikola Tesla u Obrenovcu, svoju darovitost za osmišljavanje i improvizaciju u potpunosti ispoljava i u muzici.

 • Nenad Simonović

  Objedinjen sportski i muzički talenat. Završio DIF u Beogradu. Predaje fizičku kulturu u školi J. Uspešno ovladavanje svim sportskim disciplinama preslikao je u muzičke žanrove. Čvrst ritam i precizan solo odlikuju njegovo muziciranje a neizbežna gestikulacija i pokreti održavaju lični užitak u onome što interpretira.

 • Velja Belić

  Muzičar koji je talenat overio završivši Muzičku Akademiju u Beogradu. Veoma hvaljen, poštovan i cenjen profesor muzike sa titulom najboljeg profesora u školi u kojoj predaje, po oceni kolega i učenika. Nosilac druge nagrade na republičkom takmičenju školskih orkestara 2010.god. U bendu važi za izuzetnog predavača, psihologa i muzičara, uvek raspoloženog za simpatične doskočice i umesne smicalice.

 • Ivan Ranković

  Na svetskoj sceni DAVE WECKL a na srpskoj IVAN RANKOVIĆ. Ako se definiše hijerarhijska lestvica, na osnovu inteziteta ljubavi prema svom instrumentu, onda je DAVE WECKL podređeni pratilac ovom mladom momku. Bubanj je član njegove porodice i tako se odnosi prema njemu. Bolji poznavaoci i konzumenti ovog instrumenta ne kriju oduševljenost vizuelnim prizorom YAMAHE RECORDING CUSTOM 9000 kao i prezentovanom svirkom.