Kontakt
Corona Band Logo

Repertoar

Raznovrstan repertoar Corona Band-a je možda i najveća jačina benda.  Romanse, starogradske, ciganske, stare izvorne, novokomponovane folk pesme, domaće pop i rok melodije, samo su neke od kategorija u širokom spektru našeg asortimana.

Tu možemo dodati još i narodna, vlaška kola, makedonska ora kao i brojne instrumentale.

Na ovoj stranici mežete pronaći dosta vama dragih pesama, u našoj interpretaciji.  Dugogodišnje svirke i nastupi su doveli do toga da repertoar obogatimo u toj meri da je skoro nemoguće nabrojati sve pesme koje sviramo.

Adekvatno ambijentu, prilagođavamo i repertoar koji čine kompozicije najpopularnijih muzičkih žanrova. Konstantan je rad na dopunjavanju  repertoara kako novosnimljenim tako i starim pesmama.

Ukoliko niste sigurni koje pesme želite i koji tekstovi su ono sto želite na vašem slavlju pogledajte tekstove pesama koje je Corona Band izabrao za vas.

Narodne – stari dobri narodnjaci, podeljeni na muške i ženske…

Ovo je repertoar u kome znamo  "X" pesama. Navešćemo samo neke, bez kojih uglavno ne prolazi nijedna svirka. Repertoar za boeme. Stare klasične narodne pesme od Miroslava Ilica, Brene, Tome Zdravkovica, Silavane, Tozovca, Ane Bekute, Harisa, Luisa  i sl.
Detaljnije

Narodne – novije, klupske, razvrstane na muške i ženske izvođače…

Ovo je repertoar u kome znamo "X" pesama. Navešćemo samo neke, bez kojih uglavno ne prolazi nijedna svirkaRepertoar za boeme. Od Makedonije kroz celu Srbiju do kraja Vojvodine... Napominjemo,ovo je samo mali deo pesama.
Detaljnije

Pop, rok i zabavna muzika

Ako smo u odeljku NARODNO (Ostale) znali „X“ pesama, ovde znamo „X+1“. Što reče jedan naš prijatelj: “MNOGO SMO JAKI“. Vrlo je nezahvalno navoditi neke od pesama, jer ćemo sigurno više od pola "VRH" pesama zaboraviti da napišemo. Ipak,evo neke od njih - domaće i strane.
Detaljnije