Kontakt
Corona Band Logo

MODELI DOGOVORA SA CORONA BENDOM

Dugogodišnje bogato iskustvo, stečeno kroz učestvovanje u brojnim manifestacijama i uslišavanje želja i zahteva svih onih koji su nas angažovali za svoje svečanosti, profilisalo je određene koncepcije dogovora sa Vama u smislu načina rada i finansijskog aspekta. Po tom osnovu CORONA BAND Vam nudi sledeće vrste dogovora:

1. Programski način rada
2. Poluprogramski način rada
3. Slobodan način rada

Bez obzira na vid dogovora princip CORONA BAND-a je OBAVEZA DA OBEZBEDIMO I ODRŽIMO DOBRU ATMOSFERU na Vašem veselju.

1. Programski model rada se odnosi na strogo prezentovanje repertoara koji usaglasimo sa Vama.  BEZ SLOBODE ZA SPECIJALNO PORUČIVANJE PESAMA OD STRANE PRISUTNIH NA SVEČANOSTI.

U ovom slučaju, do momenta završetka ustaljenih procedura koje se odnose na čin venčanja, prvi mladenački ples i slikanje, u repertoaru koji prezentujemo su sadržane pesme laganog ritma, različitih muzičkih pravaca. Nakon toga ….. SVI NA PODIJUM UZ BRZ RITAM. Žive zabavne, narodne, strane i domaće pesme starijeg i novijeg doba dobro poznate širokoj narodnoj masi.

2. Poluprogramski model rada se zasniva na koncepciji programske svirke uz bitnu razliku koja se ogleda u mogućnosti naručivanja pesama od strane prisutnih na Vasem veselju ali SAMO ONIHPESAMA KOJE ODRŽAVAJU I NADOGRAĐUJU ATMOSFERU. U ovom konceptu nema spiskova, transparentnog najavljivanja i pevanja za stolom od strane naših vokala.

3. Slobodni model rada daje slobodu za poručivanje pesama koje su van okvira programske i poluprogramske šeme Kada je u pitanju finansijski aspekat postoji mogućnost fiksne i garancijske naknade u zavisnosti od modela rada. Programski način rada je stogo vezan za fiksno definisanu naknadu dok poluprogramski i slobodni model mogu podrazumevati i garancijski tip dogovora.

MODELI PLAĆANJA

Iskustvo našeg benda nas navodi na sve češći vid dogovora koji insistiraju naši “poslodavci“ a koji se odnosi na garancijsku naknadu. U ovakvom tipu dogovora međusobno definišemo novčanu sumu koju nam garantujete da zaradimo uz Vašu obavezu da, u sličaju neispunjenja iste, nadoknadite razliku. Ovakav tip dogovora se veoma povoljno pokazao po one organizatore veselja koji procene mogućnost dobijanja bakšiša u visini dogovorene garancijske vrednosti a takođe otvara prostor da Vi, kao porodica koja organizuje svečanost, predvidjeni novac za nas date u vidu bakšiša i tako doprinesete lakšem ostvarenju garancijske vrednosti

Izvolite, odlučite se za određeni koncept koji Vam odgovara. Tu smo da ispunimo Vaše zahteve.

Srdačan pozdrav.
Corona Band.